Over Duynvoet Schoorl

Duynvoet ligt in het dorp Schoorl direct aan het bosrijke natuurgebied de ‘Schoorlse Duinen’. Op nog geen vijfhonderd meter van Duynvoet bevindt zich het hoogste duin van Nederland, waar men na een flinke klim vanaf een hoogte van 54 meter over het duingebied en het Noord-Hollandse landschap uitkijkt. Het centrum van Schoorl is na een korte wandeling te bereiken, hier vindt u een supermarkt en diverse winkels en restaurants.

Meer over de omgeving

Duynvoet in vogelvlucht

Bekijk hier de parkvideo van Duynvoet en laat uw vakantie al een beetje beginnen.

Plattegrond

Van de 13 stookplaatswoningen zijn er op dit moment 12 in de verhuur.
Alle luxe 8-Persoons stookplaatswoningen op Park Duynvoet beschikken over een romantische patio-stookplaats met een grote open haard, ideaal voor de lange zomeravonden of frisse herfst- en winterdagen.
Tevens kunt u kiezen uit een villa met eigen sauna, jacuzzi en/of buitenkeuken.

Bekijk Plattegrond

Beheer & Verhuur

Voor de verhuur is er gekozen voor een samenwerking met Dutchen. Dutchen biedt luxe vakantieverblijven op bijzondere locaties, veelal op kleinschalige vakantieparken. De villa’s zijn luxueus ingericht en afgewerkt en de service tijdens het verblijf is van een hoog niveau. Verhuur en Beheerorganisatie Dutchen is een jonge, snel groeiende organisatie. Elk vakantiehuis is uniek vanwege de architectuur, luxe inrichting en de bijzondere locatie. Tevens bij elk vakantiehuis keuze uit diverse wellness mogelijkheden zoals een eigen sauna, stoomcabine, jacuzzi of whirlpool.

Lees meer over Dutchen