Project Description

Duynvoet 1 jacuzzi & sauna

Reserveer bij Dutchen

8 personen

WIFI

3 badkamers

4 slaapkamers

Ultra luxe 8-persoons villa met romantische stookplaats, Finse sauna en buiten jacuzzi. De tuin is volledig omheind.

De villa beschikt over een luxe eetkeuken en ruime woonkamer met knusse gashaard en Smart TV. Vanuit de openslaande deuren bereikt u de patio met stookplaats en heerlijke loungebanken.

De luxe eetkeuken is uitgerust met 5-pits kooktoestel, combi-magnetron met oven, vaatwasser, koelkast met vriezer, Quooker en wijnklimaatkast.
In het souterrain bevinden zich twee riante slaapkamers, welke worden verbonden door een grote, gedeelde badkamer met regendouche, heerlijk ligbad en uw eigen Finse sauna.
Op de bovenverdieping heeft u een mooi uitzicht over de stookplaats; hier bevinden zich de andere twee slaapkamers, elk met eigen badkamer met regendouche en wastafel.

De villa heeft een rustige ligging in een beschutte hoek op het park. In de tuin kunt u heerlijk ontspannen in de jacuzzi; ook vindt u hier een grote WWOO buitenkeuken, hangmat en trampoline.
De villa is kindvriendelijk ingericht; er is standaard een kinderbedje (kind tot 2 jaar) en kinderservies aanwezig.

Naast de woning is ruimte om één auto te parkeren; een tweede auto kunt u op de parkeerplaats bij de ingang van het park kwijt. Indien u met meerdere auto’s komt, dient u deze elders buiten het park te parkeren.