Villa’s met jacuzzi

De villa’s op Park Duynvoet zijn uitgerust met privé wellness-faciliteiten, sommige villa’s hebben zelfs een eigen jacuzzi. Na een dagje uit is de jacuzzi een heerlijke plek om te ontspannen!

Duynvoet 11 Jacuzzi

Riante 8-persoons villa met een heerlijke patio-stookplaats en jacuzzi in de tuin. De 4 slaapkamers hebben allen een eigen badkamer. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 10 Jacuzzi

Luxe 8-persoons stookplaatswoning met besloten tuin. De villa beschikt over een jacuzzi, buitendouche en een WWOO buitenkeuken met barbecue. Huisdieren zijn toegestaan.

Duynvoet 8 Jacuzzi

Deze villa heeft een grote tuin, een eigen uitgang naar de duinen, buitenkeuken, jacuzzi, buitendouche en kinderfaciliteiten zoals een trampoline, tafeltennistafel en voetbaldoeltjes.

Duynvoet 6 Jacuzzi & Sauna

Gloednieuwe villa met een heerlijke buiten jacuzzi, buiten sauna, WWOO buitenkeuken, riante hangmat en trampoline. U heeft een eigen uitgang naar de duinen.

Duynvoet 4 Jacuzzi & sauna

Luxe 8-persoons villa met buiten stookplaats en buitenkeuken, van alle gemakken voorzien! Geniet in uw eigen jacuzzi of ontspan in de Finse buiten sauna. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 2 Jacuzzi & Sauna

Luxe 8-persoons villa met een heerlijke buitenstookplaats op het terras, een jacuzzi, een Finse sauna in de tuin en een WWOO buitenkeuken.

Duynvoet 1 Jacuzzi & Sauna

Luxe villa met een heerlijke buiten stookplaats, jacuzzi, Finse sauna, WWOO buitenkeuken en trampoline. Tevens beschikt u over een knusse gashaard.