Villa’s met sauna

Verscheidene villa’s op Park Duynvoet beschikken over heerlijke wellness-faciliteiten. Na een lange strandwandeling of een dag shoppen in Alkmaar of Haarlem is een eigen sauna een heerlijke plek om te ontspannen!

Duynvoet 12 Sauna

Luxe villa met heerlijke buiten sauna met buitendouche, ruime loungebanken bij de stookplaats en een grote trampoline voor de kinderen. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 7 Sauna

De villa heeft een buiten sauna, een stookplaats en een luxe buitenkeuken! Daarnaast beschikt de villa over 4 slaapkamers elk met een eigen badkamer. Rustige ligging.

Duynvoet 6 Jacuzzi & Sauna

Gloednieuwe villa met een heerlijke buiten jacuzzi, buiten sauna, WWOO buitenkeuken, riante hangmat en trampoline. U heeft een eigen uitgang naar de duinen.

Duynvoet 4 Jacuzzi & sauna

Luxe 8-persoons villa met buiten stookplaats en buitenkeuken, van alle gemakken voorzien! Geniet in uw eigen jacuzzi of ontspan in de Finse buiten sauna. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 3 Sauna

Deze villa met uniek wildlife-thema! beschikt naast alle luxe in het huis over een Sauna, WWOO buitenkeuken, een stoere picknicktafel en knusse stookplaats met loungebanken.

Duynvoet 2 Jacuzzi & Sauna

Luxe 8-persoons villa met een heerlijke buitenstookplaats op het terras, een jacuzzi, een Finse sauna in de tuin en een WWOO buitenkeuken.

Duynvoet 1 Jacuzzi & Sauna

Luxe villa met een heerlijke buiten stookplaats, jacuzzi, Finse sauna, WWOO buitenkeuken en trampoline. Tevens beschikt u over een knusse gashaard.