Woningen

De luxe 8-Persoons stookplaatswoningen op Park Duynvoet beschikken over een romantische patio-stookplaats met een grote open haard, ideaal voor de lange zomeravonden of frisse herfst- en winterdagen. Tevens kunt u kiezen uit een villa met eigen sauna, jacuzzi en/of buitenkeuken.

Nu ook te boeken met eigen strandhuisje!

Speciaal voor Park Duynvoet staat onze butler James voor u klaar, met persoonlijke service op maat.

De verhuur en het beheer van de vakantiewoningen op Duynvoet Schoorl zijn in handen van Dutchen.
Alle boekingslinks op deze site leiden naar het boekingssysteem van Dutchen. U kunt direct een reservering maken en direct boeken.

Duynvoet 13

Luxe 8-persoons villa met heerlijke stookplaats en trampoline, gelegen op een centrale locatie op het park. Heerlijk zonnige tuin! Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 12 Sauna

Luxe villa met heerlijke buiten sauna met buitendouche, ruime loungebanken bij de stookplaats en een grote trampoline voor de kinderen. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 11 Jacuzzi

Riante 8-persoons villa met een heerlijke patio-stookplaats en jacuzzi in de tuin. De 4 slaapkamers hebben allen een eigen badkamer. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 10 Jacuzzi & Sauna

Luxe 8-persoons stookplaatswoning met besloten tuin. De villa beschikt over een riante jacuzzi met buitendouche, heerlijke ligbedden en een WWOO buitenkeuken met barbecue. Huisdieren zijn toegestaan.

Duynvoet 9

Luxe 8-persoons Villa met stookplaats, zeer royale zonnige tuin (ruim 730 m²), grote trampoline en WWOO buitenkeuken. Hier kunt u optimaal genieten van de rust en het buitenleven.

Duynvoet 8 Jacuzzi

Deze villa heeft een grote tuin (ruim 750 m²), een eigen uitgang naar de duinen, luxe buitenkeuken, jacuzzi met buitendouche en veel kinderfaciliteiten zoals een trampoline, tafeltennistafel en voetbaldoeltjes.

Duynvoet 7 Sauna

De villa heeft een buiten sauna, een stookplaats en een luxe buitenkeuken! Daarnaast beschikt de villa over 4 slaapkamers elk met een eigen badkamer. Rustige ligging.

Duynvoet 6 Jacuzzi & Sauna

Gloednieuwe villa met een heerlijke buiten jacuzzi, buiten sauna, WWOO buitenkeuken, riante hangmat en trampoline. U heeft een eigen uitgang naar de duinen.

Duynvoet 4

Luxe 8-persoons villa met buiten stookplaats en buitenkeuken, van alle gemakken voorzien! Geniet in uw eigen jacuzzi of ontspan in de Finse buiten sauna. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 3

Deze villa met uniek wildlife-thema! beschikt naast alle luxe in het huis over een Sauna., WWOO buitenkeuken, een stoere picknicktafel en knusse stookplaats met loungebanken.

Duynvoet 2 Jacuzzi & Sauna

Luxe 8-persoons villa met een heerlijke buiten stookplaats, jacuzzi, Finse sauna, WWOO buitenkeuken en trampoline. Tevens vindt u een knusse gashaard. Huisdieren toegestaan.

Duynvoet 1 Jacuzzi & Sauna

Luxe villa met een heerlijke buiten stookplaats, jacuzzi, Finse sauna, WWOO buitenkeuken en trampoline. Tevens vindt u een knusse gashaard. Huisdieren toegestaan.